ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Αρχοντικό Καλωσόρισμα (www.kalosorisma.gr)Η μέχρι τώρα συνεργασία μας είναι άψογη, εμπιστευτήκαμε μια ομάδα με υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού και κυρίως με αμοιβαία κατανόηση και εμπιστοσύνη ευχαριστούμε την ομάδα THINK.GR και την προτείνουμε χωρίς καμία επιφύλαξη.

CHRIS PARK DOG TRAINER - BOSTON MASSACHUSETTSΞεκινώντας τη καινούρια επαγγελματική μου πορεία στη Βοστώνη των Η.Π.Α ως εκπαιδευτής σκυλιών αναζητούσα κάποιον επαγγελματία για τη δημιουργία και υποστήριξη ενός website.
Ευτυχώς ένας φίλος με οδήγησε σε εσάς και ο άριστος επαγγελματισμός σας με βοήθησε ώστε σε ένα κιόλας μήνα να προβάλλεται το site μου στους καταλόγους της google με αποτέλεσμα ήδη να έχω τους πρώτους μου πελάτες.
Δεν ξεχνώ την καθοδήγηση που μου κάνατε μέσω skype καθώς και τις ώρες στο τηλέφωνο που με υπομονή ακούγατε το τι ήθελα και αμέσως υλοποιούσατε.
Η THINK.GR πιστεύω είναι η εταιρεία που κάθε επαγγελματίας θα ήθελε να συνεργαστεί μαζί της.

Σας ευχαριστώ πολύ για όλα !!!!

http://www.chrisparkk9.com/

Άρης Σουλικιάς (http://www.paulsoulikias.com)Είναι πράγματι μια εταιρία υπόδειγμα για την Ελλάδα και όχι μόνο, καθώς εξυπηρετεί και πολλούς από εμάς που ζούμε εκτός συνόρων. Πιστεύω ότι αυτό που κάνει την think μοναδική είναι ότι πλαισιώνεται από υψηλά εξειδικευμένο προσωπικό, που όμως, αντίθετα με τους απλούς "κομπιουτεράδες", διαθέτει και την απαραίτητη κουλτούρα ώστε να κατανοήσει και να συμπορευθεί με το όραμα του κάθε πελάτη. Χίλια μπράβο!

Ελληνικός Οργανισμός ΣΑΤΥΑ ΣΑΙΌπως λέμε στους πνευματικούς κύκλους, τίποτα δεν είναι τυχαίο. Έτσι, θεωρούμε ότι η γνωριμία μας με τους ανθρώπους της think.gr ήταν μια τέτοια ευτυχής «σύμπτωση».

Η think.gr είναι ο ιδανικός συνεργάτης. Ο λειτουργικός σχεδιασμός και η εύκολη διαχείριση, η εύρεση λύσεων σε κάθε αίτημά μας και πάνω από όλα η φιλική αντιμετώπιση είναι χαρακτηριστικά στοιχεία της εταιρείας. Σήμερα εξετάζουμε τη διεύρυνση της συνεργασίας μας μέσα από τη δημιουργία ενός e-shop. Για όλα αυτά συνιστούμε τη think.gr ανεπιφύλακτα!

http://www.saibaba.gr/

Bente Keller - Gallery 5 EshopΤο ηλεκτρονικό κατάστημα που έχει δημιουργίσει η Think.gr είναι πολύ λειτουργικό για τον πελάτη και για εμένα ως έμπορο στο διαχειριστικό κομμάτι.

Νιώθω επίσης ότι είναι διαμορφωμένο με έναν τρόπο που μου δίνει τη δυνατότητα να αναπτύξω την επιχείρησή μου. Έχει προοπτική για μελλοντική επέκταση, κάτι που είναι πολύ σημαντικό, για εμένα, γιατί αυτόν το σκοπό εξυπηρετεί ένα ηλεκτρονικό κατάστημα.

Μπορεί να μας πήρε κάποιο χρόνο για να ολοκληρωθεί το έργο αλλά είχα την πλήρη βοήθεια για την οργάνωση και ψηφιοποίηση του υλικού που ενσωμάτωσα στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Επίσης σχεδιάστηκε για να ταιριάζει με τις δικές μου προσωπικές ανάγκες και απαιτήσεις.

http://www.bentekeller.gr/

Οδοντιατρικός Σύλλογος Μαγνησίας

Η συνεργασία μας με την think.gr σαν Οδοντιατρικός Σύλλογος Μαγνησίας μετρά ήδη 7 χρόνια, είναι μια επιτυχημένη συνεργασία καθ ότι όλοι οι εργαζόμενοι είναι αξιόλογοι και πρόθυμοι να μας επιλύσουν οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί είτε στη web σελίδας μας είτε στο email μας.Φέτος η think.gr μας στήριξε ως χορηγός στην επιτυχημένη διοργάνωση της 25ης Πανθεσσαλικής Οδοντοστοματολογικής Συνόδου δημιουργώντας μια web σελίδα αποκλειστικά για τη Σύνοδο με μορφή και δυνατότητες επιπέδου αναλόγου για μια τέτοια εκδήλωση η οποία προσέλκυσε μεγάλο αριθμών επισκεπτών προς ενημέρωση και προεγγραφή στις εργασίες της Συνόδου.

Ευχόμαστε πάντα επιτυχίες και να συνεχιστεί η επιτυχημένη συνεργασία μας.

http://www.os-magnesia.gr/

Γεώργιος Πώπoτας - Εφημερίδα ΤαχυδρόμοςH think.gr αποτελεί έναν αξιόπιστο συνεργάτη, για κάθε εταιρία που ενδιαφέρεται για την εικόνα, την προβολή της και την εξέλιξή της. Η αποτελεσματικότητα, η ευγένεια και η αμεσότητα, είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά των ανθρώπων που εργάζονται σε αυτήν. Πάντα ευέλικτη, στέκεται στο πλευρό των αναγκών των πελατών της, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό της για το καλύτερο αποτέλεσμα! Άψογη συνεργασία, αυστηρή τήρηση χρονοδιαγραμμάτων, επαγγελματισμός στην εκπόνηση του έργου. Θα σύστηνα οπωσδήποτε την think.gr σε άλλους διότι διαθέτει τεχνογνωσία στο αντικείμενό της και διακρίνεται από υψηλό επαγγελματισμό.

http://www.taxydromos.gr/

Παναγιώτης Τζωρτζόπουλος - Γιατροί καρδιάςΧαίρομαι διότι, εδώ και καιρό, έχω την ευκαιρία να συνεργάζομαι ο ίδιος μαζί σας. Κρίνοντας από την προσωπική μου εμπειρία μπορώ να μιλήσω με ενθουσιασμό για την προθυμία σας να ανταποκριθείτε στις ανάγκες μας, για την έγκαιρη ενημέρωση και την ευρηματικότητά σας σε εξεύρεση λύσεων ως προς την προβληματική της δικής μας ιστοσελίδας. Η ποιότητα της δουλειάς σας κρίνεται απολύτως ικανοποιητική από τους φίλους μας επισκέπτες.

http://www.heartdoctors.gr/

Καραϊσκου Ελένη - Kritsa Hotel & RestaurantΣυνεργαζόμαστε 15 χρόνια με την think.gr εξαιρετικοί επαγγελματίες, γνώστες της τεχνολογίας και άμεσοι στην αντιμετώπιση προβλημάτων.

http://www.hotel-kritsa.gr/