CRM & ERP για Συλλόγους

Ένα λογισμικό – όλες οι λειτουργίες του Συλλόγου σας

Με το ολοκληρωμένο Λογισμικό Συλλόγων οι διαχειριστές της Εφαρμογής και η διοίκηση του Συλλόγου μπορούν να έχουν πλήρη εικόνα και να λαμβάνουν αποφάσεις (βασιζόμενοι σε αξιόπιστη πληροφόρηση), να βελτιστοποιούν τις διαδικασίες τους και να αυξάνουν την αποδοτικότητά τους μειώνοντας το κόστος λειτουργίας.

Με την ενωματωμένη Διεπαφή μελών προσφέρεται εξατομικευμένη πληροφόρηση, ενημέρωση και online πληρωμή συνδρομής, βιβλιοθήκη εγγράφων κλπ.

Περισσότερα

evivliario custom CRM / ERP για δομές υγείας

Το evivliario CRM / ERP είναι ένα οικοσύστημα custom εφαρμογών για τον ιατρό και ταυτόχρονα ένα βιβλιάριο υγείας για τον ασθενή. Η think.gr AE ανέπτυξε και υποστηρίζει την πληρέστερη Εφαρμογή που ενσωματώνει όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες Λογισμικού για να προσφέρει Ηλεκτρονική Γραμματεία / Λογιστήριο στον Ιατρό και ένα ψηφιακό βιβλιάριο υγείας στο κινητό του ασθενούς. Επιπλέον προσφέρει έκδοση πιστοποιημένων ηλ. παραστατικών με αυτόματη διαβίβαση στην ΑΑΔΕ.

Περισσότερα

salaMed custom CRM / ERP

Η think.gr AE ανέπτυξε και υποστηρίζει ένα ολοκληρωμένο Λογισμικό για ιατρεία που διαχειρίζονται ιατρικούς φακέλους ασθενών με ιδιωτική τουριστική ασφάλιση Το λογισμικό προσφέρει ενσωματωμένη διασύνδεση (API) με τις συνεργαζόμενες ασφαλιστικές εταιρείες καθώς και έκδοση πιστοποιημένων ηλεκτρονικών παραστατικών με αυτόματη διαβίβαση στην ΑΑΔΕ. Η εφαρμογή χρησιμοποιείται από το μεγαλύτερο δίκτυο ιατρικών δομών της χώρας. Μέσω της εφαρμογής έχει γίνει διαχείριση περισσότερων των 50000 ιατρικών περιστατικών κατά τη διάρκεια αυτών των ετών.

Περισσότερα

Δικηγορικός Σύλλογος Βόλου

Ανάπτυξη (κατά παραγγελία) Εφαρμογής WEB

Περιβάλλον διαχείρισης με ενσωματωμένες λειτουργίες CRM / ERP (ενημέρωση & διαχείριση μελών, διαβάθμιση εγγραφών / αναρτήσεων, αρχείο Συλλόγου κλπ.)

Περισσότερα

Σύγχρονο και ολοκληρωμένο e-shop από τη think.gr

Περισσότερα

Τι γνωρίζετε για το e-shop;

Εμείς στη think.gr έχουμε την πλέον αξιόπιστη λύση και την εμπειρία για να βοηθήσουμε τη μετάβαση της επιχείρησής σας στη νέα ψηφιακή εποχή!

Ένα custom e-shop και ERP για την επιχείρησή σας.

Περισσότερα

Κορυφαίοι επιχειρηματίες, στο είδος τους, επέλεξαν λύσεις e-shop από τη think.gr

Περισσότερα

Πιστοποιητικά SSL από τη think.gr

 • εμπιστοσύνη, κύρος και ασφάλεια για τον Ιστότοπό σας από την πρώτη ματιά
 • γρήγορη - εύκολη έκδοση στην οικονομικότερη τιμή της αγοράς
 • Περισσότερα

  Ανάπτυξη πρωτότυπων Ιστοσελίδων

  Άρτια αισθητική, αξιόπιστη λειτουργικότητα, ασφάλεια περιεχομένου και λειτουργίας, εγγυημένη επεκτασιμότητα και πλήρης παραμετροποίηση.

  Περισσότερα

  Υπηρεσίες λειτουργίας του Ιστοτόπου σας

  Τα στελέχη και η υποδομή μας στην υπηρεσία των αναγκών σας

  Περισσότερα

  Λύσεις Πληροφορικής

  Μετατρέποντας την πολυπλοκότητα σε αποδοτικότητα υψηλού επιπέδου, custom Internet, extranet και standalone λογισμικού.

  Περισσότερα

  Υπηρεσίες e-Marketing

  Προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών μέσω Internet, μελέτη SEO.

  Περισσότερα

  Εφαρμογές Ηλεκτρονικού Επιχειρείν

  Ανάπτυξη εφαρμογών ηλεκτρονικού εμπορίου (e-shops), εγκατάσταση online συστήματος πληρωμής με χρήση πιστωτικής κάρτας.

  Περισσότερα

  Ελάτε να γνωριστούμε

  Επιλέξτε την υπηρεσία που σας ενδιαφέρει για να σας προτείνουμε την πλέον αξιόπιστη λύση
  Ανάπτυξη Εφαρμογών Internet Υπηρεσίες φιλοξενίας Λύσεις Πληροφορικής Υπηρεσίες e-Marketing Εφαρμογές Ηλεκτρονικού Επιχειρείν

  Ανάπτυξη Εφαρμογών Internet


  Μάθετε περισσότερα

  Πιστοποιητικά SSL EVΘετική φήμη και εμπιστοσύνη
  προς το e-shop σας

  Περισσότερα

  Επιλεγμένοι Πελάτες μας

  Είπαν για εμάς

  • Η μέχρι τώρα συνεργασία μας είναι άψογη, εμπιστευτήκαμε μια ομάδα με υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού και κυρίως με αμοιβαία κατανόηση και εμπιστοσύνη ευχαριστούμε την ομάδα THINK.GR και την προτείνουμε χωρίς καμία επιφύλαξη.
   Αρχοντικό Καλωσόρισμα (www.kalosorisma.gr)
  • Ξεκινώντας τη καινούρια επαγγελματική μου πορεία στη Βοστώνη των Η.Π.Α ως εκπαιδευτής σκυλιών αναζητούσα κάποιον επαγγελματία για τη δημιουργία και υποστήριξη ενός website.
   Ευτυχώς ένας φίλος με οδήγησε σε εσάς και ο άριστος επαγγελματισμός σας με βοήθησε ώστε σε ένα κιόλας μήνα να προβάλλεται το site μου στους καταλόγους της google με αποτέλεσμα ήδη να έχω τους πρώτους μου πελάτες.
   Δεν ξεχνώ την καθοδήγηση που μου κάνατε μέσω skype καθώς και τις ώρες στο τηλέφωνο που με υπομονή ακούγατε το τι ήθελα και αμέσως υλοποιούσατε.
   Η THINK.GR πιστεύω είναι η εταιρεία που κάθε επαγγελματίας θα ήθελε να συνεργαστεί μαζί της.

   Σας ευχαριστώ πολύ για όλα !!!!

   http://www.chrisparkk9.com/
   CHRIS PARK DOG TRAINER - BOSTON MASSACHUSETTS
  • Είναι πράγματι μια εταιρία υπόδειγμα για την Ελλάδα και όχι μόνο, καθώς εξυπηρετεί και πολλούς από εμάς που ζούμε εκτός συνόρων. Πιστεύω ότι αυτό που κάνει την think μοναδική είναι ότι πλαισιώνεται από υψηλά εξειδικευμένο προσωπικό, που όμως, αντίθετα με τους απλούς "κομπιουτεράδες", διαθέτει και την απαραίτητη κουλτούρα ώστε να κατανοήσει και να συμπορευθεί με το όραμα του κάθε πελάτη. Χίλια μπράβο!
   Άρης Σουλικιάς (http://www.paulsoulikias.com)
  • Όπως λέμε στους πνευματικούς κύκλους, τίποτα δεν είναι τυχαίο. Έτσι, θεωρούμε ότι η γνωριμία μας με τους ανθρώπους της think.gr ήταν μια τέτοια ευτυχής «σύμπτωση».

   Η think.gr είναι ο ιδανικός συνεργάτης. Ο λειτουργικός σχεδιασμός και η εύκολη διαχείριση, η εύρεση λύσεων σε κάθε αίτημά μας και πάνω από όλα η φιλική αντιμετώπιση είναι χαρακτηριστικά στοιχεία της εταιρείας. Σήμερα εξετάζουμε τη διεύρυνση της συνεργασίας μας μέσα από τη δημιουργία ενός e-shop. Για όλα αυτά συνιστούμε τη think.gr ανεπιφύλακτα!

   http://www.saibaba.gr/

   Ελληνικός Οργανισμός ΣΑΤΥΑ ΣΑΙ
  • Το ηλεκτρονικό κατάστημα που έχει δημιουργίσει η Think.gr είναι πολύ λειτουργικό για τον πελάτη και για εμένα ως έμπορο στο διαχειριστικό κομμάτι.

   Νιώθω επίσης ότι είναι διαμορφωμένο με έναν τρόπο που μου δίνει τη δυνατότητα να αναπτύξω την επιχείρησή μου. Έχει προοπτική για μελλοντική επέκταση, κάτι που είναι πολύ σημαντικό, για εμένα, γιατί αυτόν το σκοπό εξυπηρετεί ένα ηλεκτρονικό κατάστημα.

   Μπορεί να μας πήρε κάποιο χρόνο για να ολοκληρωθεί το έργο αλλά είχα την πλήρη βοήθεια για την οργάνωση και ψηφιοποίηση του υλικού που ενσωμάτωσα στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Επίσης σχεδιάστηκε για να ταιριάζει με τις δικές μου προσωπικές ανάγκες και απαιτήσεις.

   http://www.bentekeller.gr/

   Bente Keller - Gallery 5 Eshop
  • Η συνεργασία μας με την think.gr σαν Οδοντιατρικός Σύλλογος Μαγνησίας μετρά ήδη 7 χρόνια, είναι μια επιτυχημένη συνεργασία καθ ότι όλοι οι εργαζόμενοι είναι αξιόλογοι και πρόθυμοι να μας επιλύσουν οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί είτε στη web σελίδας μας είτε στο email μας. Φέτος η think.gr μας στήριξε ως χορηγός στην επιτυχημένη διοργάνωση της 25ης Πανθεσσαλικής Οδοντοστοματολογικής Συνόδου δημιουργώντας μια web σελίδα αποκλειστικά για τη Σύνοδο με μορφή και δυνατότητες επιπέδου αναλόγου για μια τέτοια εκδήλωση η οποία προσέλκυσε μεγάλο αριθμών επισκεπτών προς ενημέρωση και προεγγραφή στις εργασίες της Συνόδου.

   Ευχόμαστε πάντα επιτυχίες και να συνεχιστεί η επιτυχημένη συνεργασία μας.

   http://www.os-magnesia.gr/

   Οδοντιατρικός Σύλλογος Μαγνησίας
  • H think.gr αποτελεί έναν αξιόπιστο συνεργάτη, για κάθε εταιρία που ενδιαφέρεται για την εικόνα, την προβολή της και την εξέλιξή της. Η αποτελεσματικότητα, η ευγένεια και η αμεσότητα, είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά των ανθρώπων που εργάζονται σε αυτήν. Πάντα ευέλικτη, στέκεται στο πλευρό των αναγκών των πελατών της, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό της για το καλύτερο αποτέλεσμα! Άψογη συνεργασία, αυστηρή τήρηση χρονοδιαγραμμάτων, επαγγελματισμός στην εκπόνηση του έργου. Θα σύστηνα οπωσδήποτε την think.gr σε άλλους διότι διαθέτει τεχνογνωσία στο αντικείμενό της και διακρίνεται από υψηλό επαγγελματισμό.

   http://www.taxydromos.gr/
   Γεώργιος Πώπoτας - Εφημερίδα Ταχυδρόμος
  • Χαίρομαι διότι, εδώ και καιρό, έχω την ευκαιρία να συνεργάζομαι ο ίδιος μαζί σας. Κρίνοντας από την προσωπική μου εμπειρία μπορώ να μιλήσω με ενθουσιασμό για την προθυμία σας να ανταποκριθείτε στις ανάγκες μας, για την έγκαιρη ενημέρωση και την ευρηματικότητά σας σε εξεύρεση λύσεων ως προς την προβληματική της δικής μας ιστοσελίδας. Η ποιότητα της δουλειάς σας κρίνεται απολύτως ικανοποιητική από τους φίλους μας επισκέπτες.

   http://www.heartdoctors.gr/
   Παναγιώτης Τζωρτζόπουλος - Γιατροί καρδιάς
  • Συνεργαζόμαστε 15 χρόνια με την think.gr εξαιρετικοί επαγγελματίες, γνώστες της τεχνολογίας και άμεσοι στην αντιμετώπιση προβλημάτων.

   http://www.hotel-kritsa.gr/
   Καραϊσκου Ελένη - Kritsa Hotel & Restaurant

  Μέλος των

  Άδεια Καταχωρητή Ε.Ε.Τ.Τ. (αρ.: 4580-27/02/2004)

  Επίσημος συνεργάτης των